Loading...

Bokning

Pontus Lindman

Bokning

Showmagi & Konferencier

Showmagi eller en magiker som konferencier, mer spännande än så blir det inte! Med vardagliga objekt och besökarnas tankar skapar vi ett upplägg som ger skratt, gemenskap, spänning och huvudbry! För att ta det hela ett steg längre kan vi tillsammans planera ihop så att Pontus kan vara ert arrangemangs konferencier. En magiker kan i många fall vara precis den konferencier ett arrangemang behöver, en profil som lockar fram skratt, är van att tala inför folk och fungerar på så sätt tillsammans med magin som en fantastisk ice breaker som får folk att prata, integrera med varandra och framför allt ha roligt!


Close-up- & Mingel-Magi

Close up- och mingel-magi är ett fantastiskt verktyg när det behöv en ice breaker eller när det helt enkelt behövs en nära upplevelse av ren magi. Perfekt underhållning till fördrinken eller nära situationer för närmare än såhär kommer du inte. Med vardagliga objekt och det som finns till hands får du uppleva magi på bara ett fåtals centimeters håll eller rent av i dina egna händer. Låt dina gäster vara en del av magin, en upplevelse du inte vill missa!


Mässor & Marknadsföring

Involvera Pontus i din utställning/mässmonter för att locka in folk. Med hans nytänkande magi ser han till att involvera ditt varumärke och dina produkter på bästa möjliga magiska sätt! Tillsammans ser vi till att din utställning/mässmonter blir någonting utöver det vanliga! Kontakta oss så sätter vi igång!

Egen idé?

Har du en egen idé om hur du skulle vilja involvera magi i ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid öppna för förslag och ser fram emot att höra mer om dina idéer!

Kontakt

Kontakta oss med dina frågor, idéer och planer så återkommer vi snarast!
Kontakta oss
Expect Magic - Pontus Lindman
Email: info@ExpectMagic.se
Tel: +4676-221 32 57


Form-mail 

Edgy and astonishing new-wave magician and mind reader Pontus Lindman. Magic like you´ve never seen it before!

About →

Connect
Email: info@ExpectMagic.se
Phone: +46 76 221 32 57
Contact -->