Loading...
  • slider picture 1

    Pontus Lindman

    Expect Magic
  • slider picture 2

    2015

    Award winning Magician

Pontus Lindman

Prisbelönt internationell magiker!
Låt honom göra ditt event till någonting utöver det vanliga!
shows
Showmagi & Konferencier

Showmagi eller en magiker som konferencier, mer spännande än så blir det inte! Med vardagliga objekt och besökarnas tankar skapar vi ett upplägg som ger skratt, gemenskap, spänning och huvudbry! Perfekt till företagseventet, fester m.m.

Läs mer
Close-up- & Mingel-Magic
Close-up- & Mingel-Magi

Närmare än såhär kommer du inte. Med vardagliga objekt och det som finns till hands får du uppleva magi på bara ett fåtals centimeters håll eller rent av i dina egna händer. Låt dina gäster vara en del av magin, en upplevelse du inte vill missa!

Läs mer
Tickets
Mässor & Marknadsföring

Involvera Pontus i din utställning/mässmonter för att locka in folk. Med hans nytänkande magi ser han till att involvera ditt varumärke och dina produkter på bästa möjliga magiska sätt! Kontakta oss så sätter vi igång!

Läs mer

Sponsorer & Klienter

Info


Pontus Lindman

Magikern, trollkarlen och tankeläsaren Pontus Lindman har under sina verksamma år förbluffat tusentals människor världen över och arbetar idag inom den magiska världseliten.!

Magi likt inget du tidigare sett! Pontus Lindman är en erfaren prisbelönt magiker och tankeläsare som de senaste åren varit en stor profil i både TV, radio, webbsändningar m.m. Med sin nytänkande typ av magi som lätt anpassar sig från en grupp på ett par personer upp till publiker på tusentals personer får han vardagliga objekt och dina egna tankar till sin rekvisita och skapar av det en upplevelse utöver det vanliga.

Pontus är en frekvent bokad artist av både stora och små klienter där uppdragen innefattar allt från showmagi, close-up och mingelmagi till galamiddagar till företagsevent, marknadsföring, konferencierarbeten, filminspelningar, festivaler, privata event, bröllop m.m. Så är du på jakt efter magisk underhållning av hög kvalité och magi på ett sätt du aldrig tidigare upplevt det så har du kommit till rätt ställe!

Skicka ett meddelande eller ring och förklara vad det är för typ av arrangemang du anordnar och vad du har för idéer så återkommer vi inom 12h med mer info och prisuppgifter.

Mer info →

Kontakta oss →

Pontus Lindman - Pre-show Coffee
Pontus Lindman

logo
 

Den udda och unika new-wave-magikern och tankeläsaren Pontus Lindman. Magi som du aldrig upplevt det förr!

Info →

Kontakt
Email: info@ExpectMagic.se
Tel: +46 76 221 32 57
Kontakt -->